PARKET SOLIDFLOOR


solidfloor

Program Solidfloor čine gotovi parketi rustičnog izgleda.

Izuzetnog su kvaliteta i pružaju slobodu u oblikovanju prostora.Od rustičnog, iskonskog izgleda do modernih i savremenih, od ugljeno crnih do snežno belih, od glatkih do hoblanih ili četkanih, od beljenih do dimljenih i toplotno obrađenih. Zajedničko im je da su svi uljeni (ili belo prirodno uljeni ), pa ih po potrebi možemo na jednostavan način obnavljati ili osvežavati. Pod možemo obnavljati po celoj površini ili samo delimično.Parket Earth & Fire – podna obloga je životni stil. Odabrana kolekcija podnih obloga, inspirisana mirnoćom prirode i lepotom savremene arhitekture. Intenzivnost podne obloge Earth & Fire daje prostoru karakter metropole. Pod je početna tačka za postizanje umirenog i luksuznog izgleda prostora. Earth & Fire je oblikovan strastveno i kao takav je važan dizajnerski element u prostoru.PARKET BLACK AND WHITE

Parket black and white je novost u svetu podnih obloga od drveta. Osnova ove kolekcije su nijanse sive i kontrasti između svetlih i tamnih tonova. Dizajnerski i moderno, reči su koje bi najbolje opisale kolekciju Black and White. Kolekcija je umirenih oblika i savremenih nijansi. Kontrasti boje daju prostoru prirodan izgled. Kolekcija parket Black and White u stambenom i poslovnom prostoru kreira prijatan osećaj.


PARKET LIFE STYLE

Life style kolekcijom drvenih podnih obloga možete pronaći ravnotežu između drveta i modernog dizajna. Široka paleta boja od prirodno sive do skoro bijelih nijansi daje mogućnost izbora prave podne obloge koja će Vašem prostoru doneti svijetlost i prostranost. Lifestyle kolekcija parketa je sinonim za udobnost i prirodnost i temelj je svakog modernog prostora. Izborom podne obloge iz kolekcije Lifestyle Vašem domu dat ćete dozu raskoši.


PARKET NEW CLASSIC

autentičnost u savremenom enterijeru. new Classics predstavlja kolekciju klasičnih uzoraka, inspirisanih stilskim arhitektonskim elementima 19. veka. Podna obloga iz new Classics kolekcije u prostor unosi posebnu elegantnost. To je izbor kupaca koji žele da unesu u prostor već provereni oblik raskoši i romantike. Parket new Classics se slaže s ličnim stilom koji možemo nazvati udobna ekskluzivnost.


PARKET VINTAGE

Patinirani pod iz kolekcije Vintage se slaže sa svakim atraktivnim prostorom. Kolekcija je usmerena na upotrebu ekoloških materijala i prirodnih nijansi. Ovi podovi od drveta izgledaju tačno onako kako bi drveni pod trebalo da izgleda. Vintage parketi bude osećaje iz elegantne prošlosti, daju osećaj dobrodošlice i autentičnosti. Parket u Vaš dom unosi prijatno rasploženje. Vintage je pristan.


PARKET WARRANT

Kolekciju Warrant čine izdržljive drvene podne obloge koje u dom unose toplotu i prijatno raspoloženje. Drvo u svom najprisnijem obliku daje prirodnu osnovu koja se dobro slaže sa svakim stilom. Warrant podne obloge su jednostavne za održavanje i prijatne. Izbor Warrant podne obloge znači da ste se odlučili za stilsku dugovečnost.


PARKET SILVER & GOLD

Silver & Gold je ekskluzivna kolekcija podnih obloga od drveta visokog sjaja, nadahnuta bleštavošću plemenitih metala. Kolekcija je posebno elegantna i zaista pretdstavlja glamurozni trend. Jedinstven izgled i odabran dizajn Silver & Gold podnih obloga Vašem domu daju izgled raskoši i naglašavaju njegov značaj. Izborom podne obloge iz Silver & Gold kolekcije u Vaš dom ćete uneti poseban dragulj.