PVC

Izaberite parket s ukusom...

RUSTIČNI PARKET

ADMONTER

SOLIDFLOOR

Garbelotto

DREAM COLLECTION

I znamo da su podovi u Vašem domu ogledalo Vašeg karaktera.

Izbor podne obloge ima direktan uticaj na kvalitet stambenih i poslovnih prostorija, zato želimo da čujemo Vaše želje, da Vam pomognemo i da Vas posavetujemo. U salonima ćete naći veliki izbor patiniranih podova i možete birati u skladu sa svojim željama i potrebama. Nudimo Vam patinirane podove u obliku daski koje deluju hladno i mirno, toplo i razigrano, veselo i nestašno, divlje i hrabro, moderno ili tradicionalno, rustično i patinirano...


TROSLOJNI PARKET

PARKETI TROSLOJNI

Troslojni parketi je podna obloga od drveta, sastavljena od tri sloja. Polaže se na jedinstven način suvomontažno – plivajući, sa clic sistemom spajanja daski. Plivajuće postavljanje parketa skraćuje vreme potrebno za montažu. Montaža je brza i čista i po parketu možete hodati odmah nakon polaganja. Parket možete polagati i na klasičan način, lepljenjem celom dužinom na podlogu.


DVOSLOJNI PARKET

DVOSLOJNI PARKET

STYLE COLLECTION

Dvoslojni gotovi parketi sastavljeni su od daščica manjih dimenzija koje na sve četiri strane imaju pero ili utor. Parketi su sastavljeni od dva sloja. Osnova može biti vezana ploča, HDF ploča ili sloj smreke, breze, hevee ili topole. Gornji 3,5-6 mm debeo sloj je od prvoklasnog (plemenitog) drveta. Površina je već obrađena – brušena i 6-7 puta lakirana ili UV uljena.


MASIVNI PARKET

MASIVNI PARKET

NEOBRAĐENI PARKET

TEHNO PARKET

Parket masivni je investicija za više generacija. Zbog odgovarajuće debljine može se brusiti, odnosno obnavljati više puta. Gotovi masivni parketi su različitih dimenzija. Dužine se kreću od 400 do 1500 mm, širine od 82 do 120 mm i debljine od 18 do 20 mm. Postavljanje parketa: parket treba lepiti celom površinom na podlogu.